sâmbătă, 2 februarie 2013

Martisoare zodii si pietre semipretioase naturale VANDUTE!

          Martisor realizat dintr-un pandantiv gravat pe ambele fete (pe una este semnul zodiacal iar pe cealalta o caracteristica a respectivei zodii) si o piatra naturala semipretioasa purtatoare de noroc specifica zodiei respective
         Martisoarele pot fi purtate in piept sau ca si pandantiv pe o bratara sau lant:
1. Zodia Taur si jad vernil - piatra a linistii si pacii, risipeste energiile negative, aduce noroc si prosperitate si are un puternic rol curativ. VANDUT!















2. Zodia Gemeni si agata fatetata galbena - stimuleaza talentele interioare ale fiecaruia, curajul, capacitatea de decizie, increderea in sine, claritatea gandirii, concentrarea, bunastarea, creativitatea. In acelasi timp, scade anxietatea, suferinta, sentimentul de singuratate. (2 bucati disponibile)















3. Zodia Taur si jad alb laptos - piatra a linistii si pacii, risipeste energiile negative, aduce noroc si prosperitate si are un puternic rol curativ. (2 bucati disponibile)















4. Zodia Leu si candy jad - piatra a linistii si pacii, risipeste energiile negative, aduce noroc si prosperitate si are un puternic rol curativ. VANDUT!
















5. Zodia Fecioara si granat - aduce putere, rezistenta, protectie, vindecare; scade anxietatea, depresia; atrage succesul in afaceri si este o piatra a sanatatii. (1 bucata disponibila)
















6. Zodia Balanta si cuart roz - piatra a iubirii pure; reduce stresul, depresia, resentimentele, furia, gelozia; mareste capacitatea de comunicare si atrage persoane bune in preajma. VANDUT!!















7. Zodia Sagetator si lapis lazuli - este o piatra psihica, spirituala; puternic rol protector; este considerata o piatra sacra; stimuleaza vindecarea si atingerea perfectiunii; confera: noroc, eficacitate, randament si sporeste creativitatea si castigurile financiare. (2 bucati disponibile)
8. Zodia Capricorn si onix negru - echilibreaza emotional, scade stresul si gandurile negative, in plus protejeaza impotriva energiilor negative. (1 bucata disponibila)

9. Zodia Varsator si angelit - mareste armonia si ascute perceptia, ajuta la afirmarea propriului adevar, stimuleaza vindecarea si creeaza un sentiment de pace si liniste.  VANDUT!!



















10. Zodia Pesti si ametist -  protejeaza impotriva gandurilor negative, impotriva magiei negre; stimuleaza capacitatile intelectuale si spirituale ale omului, calitatile psihice, curajul; reduce furia, nerabdarea; ajuta la vindecare, absoarbe durerea in piatra, protejeaza sanatatea.  VANDUT!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu