miercuri, 20 martie 2013

Set Ethnicity - bratara statement si cercei margele nisip - Vandut

 


Setul Ethnicity aduce impreuna doua civilizatii de mare inspiratie in lumea bijuteriilor: Africa (reprezentata de grupul etnic Zulu) si Asia (reprezentata de Vietnamul de Nord).
Bratara zulu este un omagiu adus femeilor din unul dintre cele mai mari triburi din Africa. Vandute acum ca simple suveniruri, podoabele lor sunt un mijloc de comunicare intre membrii tribului. Folosind doar o forma geometrica-trunghiul, prin forma si asezarea lui femeile isi creaza mesajul principal pe care il imbogatatesc apoi prin semnificatia culorilor bogate.

O pereche de cercei poate exprima o intreaga experienta exotica, un fragment cotidian din Vietnamul de Nord. Bac Ha-piata de duminica, aglomerata si zgomotoasa: animale, tesaturi, bunuri de uz comun, oameni adunati in jurul bolurilor de thang co. Femeile din tribul Flower H'Mong sunt punctul central al spectacolului cu costumele lor colorate, vibrante, pline de viata.
_______________________________________________________
Bratara este realizata din margele de nisip de 4 mm colorate cusute pe o baza de fetru alb si accesorii bronz. Lungimea reglabila este data de un lantisor de prelungire. Dimensiuni suprafata cusuta - 15.5 x 5 cm.
Cerceii sunt realizati din accesorii bronz si margele de nisip de 4 mm colorate. Dimensiuni - 8 x 3 cm.

Pozele sunt preluate de pe:
http://www.picturescolourlibrary.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu