joi, 23 mai 2013

Colier statement boem - hippie Roadtrip - VANDUT!


        Imaginati-va ca plecati intr-o calatorie cu rulota prin lume, o calatorie nesfarsita, plina de locuri fantastice si oameni minunati, o adevarata incantare a sufletului! O calatorie care transforma libertatea in stil de viata, si bucuria in sentiment permanent. Asadar, va prezint un colier realizat in spirit boem cu influente hippie si gipsy.
        Colierul asimileaza acest spirit boem si da energie la fiecare purtare. Dar aveti grija, o purtare excesiva poate duce la o nevoie incontrolabila de calatorie si libertate.
           Colierul se vrea a fi fost realizat din margelele pierdute prin rulota, bucatele de viata uitate si regasite, amintiri din taramuri de departe si daruri primite de la oamenii dragi intalniti de-a lungul calatoriei. O multitudine de lucruri mici, aparent neinsemnate, care comprima si arhiveaza amintirile si emotiile unei calatorii nesfarsite cu rulota.

           Colier realizat din doua parti: prima este reprezentata prin doua fasii de material blugi pe care au fost cusute margele de nisip tub maro cu reflexii AB, margele nisip colorate, chipsuri de sidef roz, flori de sidef alba roz si fuschia, margele drop turcoaz sintetic, stea sticla albastra, cristale sticla biconice verzi si albastre de 4 mm, banuti de sidef roz, perle mici portocalii si tinte colorate. Cea de-a doua parte a colierului este realizata din voal negru cu buline albastre impletit impreuna cu un sirag de margele de lemn portocalii.
        Piesa centrala este formata din trei margele acrilice transparente si o lacrima din turcoaz. Colierul prezinta un lant de prelungire de care sunt prinse pene colorate si un cristal de sticla.
           Poate fi purtat fie cu lacrima de turcoaz in fata, fie cu penele colorate.
       Dimensiuni: latime - 19 cm, lungime incuietoare - lacrima turcoaz 23 cm, lungime lacrima turcoaz - pene 35 cm (lungimea lantului de prelungire fiind de 16.5 cm)

!!! Acest produs beneficiaza de transport gratuit! !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu