duminică, 1 septembrie 2013

Fii pretioasa! Impodobeste-te cu o floare!1. Lotusul este simbolul reusitei, al puritatii si fidelitatii. Motiv pentru care am creat o floare care sa te insoteasca in ziua nuntii. Floarea Lotus este realizata din saten alb, perle si un stras cu efect AB. Dimensiuni - 12,5 cm. 18 lei2. Natasa - frumusete ruseasca. Floarea Natasa este realizata din saten alb, cristale de sticla fatetate si perle. Dimensiuni - 11 cm. 20 lei3. Rita Hayworth, una dintre cele mai frumoase femei a epocii Glamour din anii 1930-1940. Inspirata de acest simbol al frumusetii am creat o floare pentru a te impodobi in ziua nuntii. Floarea Rita este realizata din saten alb, organza ca o vata de zahar alba, cristale fatetate transparente si argintii, strasuri cu efect AB, perle si o margea de opalit. Dimensiuni - 8 cm. 19 lei4. Fii pretioasa in cea mai importanta zi din viata ta! Impodobeste-te cu o floare! Floarea Precious este realizata din saten alb si margele din pietre naturale opalit. Dimensiuni - 8 cm. 18 lei5. Margareta - clasic romanesc. Este realizata din saten alb, perle si o margea din piatra naturala opalit. Dimensiuni - 10 cm. 19 lei6. Sofia - delicata, fina, amintiri din Franta. Realizata din saten alb si un stras (rhinestone) cu efect aurora borealis (AB). Dimensiuni - 9 cm. 17 lei7. Mariko - o floare desprinsa din povestile japoneze, inspirata din povestea de dragoste din Shogun - James Clavell. Foarte delicata, ca si un nor de frumusete. Realizata doar din organza si strasuri (rhinestone) cu efect AB. Dimensiuni - 10,5 cm. 20 lei8. Jane - inspirata din una din cele mai frumoase si sincere povesti de dragoste - Jane Eyre. O floare deosebita care aminteste de familia regala a Angliei. Realizata din saten alb, o pana delicata alba si multe strasuri stralucitoare. Dimensiuni - 9 cm fara pana. VANDUTA
Florile pot fi purtate fie pentru a impodobi coafura, fie pentru momentul simbolic de "dezvelirea miresei", inlocuind cu succes basmaua traditionala.

De altfel, in mod sigur poti purta aceste flori si ca brose simple sau agrafe pentru a aduce un strop de stralucire zilelor mohorate de serviciu.

Sistemul de prindere va ramane la alegerea clientei si va fi montat in momentul plasarii comenzii, asadar puteti alege intre: cordeluta imbracata in saten alb, bentita dantelata elastica, clama/agrafa par, pieptene par sau ac de brosa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu