miercuri, 11 decembrie 2013

Set fular si caciula Soare Pufos - 160 lei

Unul dintre miturile de baza ale fiecarui popor este cel al soarelui. Al acestui glob stralucitor, arzator si datator de viata. Chiar daca este iarna, omagiile aduse soarelui continua, in speranta ca acesta sa isi recapete puterile pentru ca natura sa renasca. Toti ne uram unii altora sa avem zile cu soare, senine, pline de caldura; tocmai din acest motiv ar trebui sa purtam soarele cu noi mereu, chiar si in zilele friguroase de iarna. Setul crosetat Soare Pufos va protejeaza de frigul iernii, fularul va invaluie in caldura sa, asezandu-se frumos pe umeri, iar caciula tip turban, cu aspect retro, se aseaza ca o cununa cu raze. Fularul este lung (265 cm), dar si suficient de lat (23 cm) pentru ca dvs sa il folositi ca si capa.
Setul este crosetat din fir rasucit lana & acril, culoare vie galben - portocaliu, cu un model deosebit, ca si o scara cu impletitura pe margine. Este accesorizat cu cateva floricele mici maro.

Recomand spalarea de mana sau la program special pentru lana la temperaturi mici si uscarea sa se faca pe o suprafata plana pentru a evita deformarea.

Setul beneficiaza de transport gratuit si de un cadou special :)
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu