duminică, 4 ianuarie 2015

Fete perna handmade superbe

Dovlecel - Fata perna crosetata in doua culori din fir pufos alb si portocaliu ca un dovleac copt, cu margini dantelate. Dimensiuni : 38x38 cm (44x44 cm cu marginile dantelate)
- 153 lei


Crizantema - ata perna ca o floare de crizantema realizata printr-o tehnica speciala fiind formata numai din ciucuri pufosi (fiecare a fost tuns manual). Spatele este crosetat din fir asortat. Dimensiuni : 29x29 cm (34x34 cm cu marginile ciucurilor) - 129 lei


Sah - Fata perna ca o tabla de sah realizata printr-o tehnica speciala fiind formata numai din ciucuri pufosi (fiecare a fost tuns manual). Spatele este crosetat din fir asortat.  Dimensiuni : 36x36 cm (47x47 cm cu marginile ciucurilor)
- 153 lei



Albastrele - Fata perna realizata printr-o tehnica speciala fiind formata numai din ciucuri pufosi (fiecare a fost tuns manual). Spatele este crosetat din fir asortat.  Dimensiuni : 36x36 cm (47x47 cm cu marginile ciucurilor) - 153 lei




Poate fi un cadou perfect de casa noua si sunt usor de asortat in orice casa. Recomand spalarea de mana sau la program special pentru lana la temperaturi mici si uscarea sa se faca pe o suprafata plana pentru a evita deformarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu