joi, 12 septembrie 2013

Colier statement de ocazie Soare si Miere - INDISPONIBIL

Va prezint un colier de ocazie foarte stralucitor inspirat din atotprezentul simbol al soarelui, idee pornita de la cantecul Here Comes The Sun, varianta Nina Simone.

Dintotdeauna, oamenii au incercat sa isi explice misterul acestui glob datator de viata. Nici romanii, si chiar stramosii nostri dacii, nu s-au lasat mai prejos si i-au inchinat cate si mai cate legende, cantece, poezii si chiar sanctuare. Mitul soarelui este si el nemuritor ca insasi soarele, si ne va inspira catre creatie la fel cum si soarele da suflu naturii. Simbolistica soarelui o regasim din plina in credinta populara: bisericile sunt orientate catre Est, crucea dacica regasita pe troitele maramuresene, broderii, picturi pe lut, sculpturi in lemn si chiar in obiceiul martisorului.

Pe masura ce am cusut colierul, a incoltit idea ca reprezinta soarele oglindit intr-o picatura de miere, de unde si numele acestuia. Colierul este elegant, si de ce nu aduce chiar o nota de regalitate tinutei dvs. Datorita culorii sale il puteti asorta usor la orice rochie pentru a fi "soarele" petrecerii.

Colierul este realizat din cristale fatetate, margele din sticla, margele metalice, toate cusute pe fetru gri si captusit cu saten negru. Predomina culoarea aurie, dar si coniac, maro, galben stralucitor si poate cateva picaturi de galben. Colierul este prevazut cu prelungire, pentru a se potrivi la gat pe gustul clientei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu