vineri, 20 septembrie 2013

Fulare circulare mari (lungi) pufoase

Fularele se pot purta in diverse feluri, doar un simplu nod, ca o capa pe umeri, infasurate in jurul gatul sau se pot transforma partial in gluga pentru cele care nu vor sa strice coafura cu o caciula.

1. Fular circular tricotat handmade Portocale Rosii - pentru a te accesoriza cu fresh-ul tau de citrice. Firul folosit este moale, foarte pufos, model larg. Diametru 77 cm, latime 30 cm. - 55 lei2. Fular circular crosetat handmade Nu-Ma-Uita - un fular ce aduce aminte de florile delicate de Nu Ma Uita. Firul folosit este moale, foarte pufos, model larg. Floarea roz este detasabila. Diametru 68 cm, latime 21 cm. Vandut!

3. Fular circular tricotat Army. Fular crosetat din fir moale, colorat stil army in denim, albastru, gri albastrui, crem si maro, Fularul este foarte usor, dar in acelasi timp calduros. Poate fi purtat ca fular, infasurat - tip guler, sau fular cu gluga. Poate reprezenta un cadou de efect pentru zilele reci, pentru femei sau barbati. Diametru 77 cm, latime 18 cm - 35 lei 4. Fular circular crosetat handmade English Fairy. Fularul pare desprins dintr-o poveste englezeasca cu zane si spiridusi. Este multicolor, are gri, albastru, mov, verde si este realizat dintr-un fir pufos asemanator cu cel de mohair. Poate fi purtat ca fular, guler foarte bogat, fular cu gluga sau chiar capa peste umeri. Diametru 74 cm, latime 18 cm - 42 lei 
5. Fular circular Warm Skies. Un fular pentru zilele senine, dar reci. Este un fular bogat care te invaluie in caldura lui. Firul folosit este moale, foarte pufos cu model larg. Poate fi purtat ca fular cu gluga, ca si guler (neckwarmer) sau chiar capa peste umeri. Diametru 83 cm, latime 17 cm Vandut!
 

 6. Fular circular Dotted Taupe gri - maro fir gros foarte moale si pufos cu fir similar in degrade colorat; diametru 79 cm, latime 26 cm in partea lata si 18 in cea ingusta; este foarte usor Vandut!


Recomand spalarea de mana sau la program special pentru lana la temperaturi mici si uscarea sa se faca pe o suprafata plana pentru a se evita deformarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu