duminică, 9 februarie 2014

Caciuli - bascute - slouchy hats - caciuli gum drops calduroase si la moda

Toate bascutele sunt realizate ca model bogat, care se lasa pe spate si sunt suficient de incapatoare incat sa iti incapa cositele cand vrei sa le feresti de zapada. Ba-i caciula, ba-i bascuta, bereta, slouchy hat, gumdrop hat sau beanie. Zi cum vrei, dar in mod sigur iti va sta bine cu ea!! Marime universala.
2. Caciula - bascuta - slouchy hat Malachite - inspirata de culorile pietrei malachit, careia i-a imprumutat si numele. Este crosetata in fir 75% lana multicolor (turcoaz, gri, gri-verzui inchis), model deosebit care aduce cu un camp de flori.- 40 lei3. Caciula - bascuta - slouchy hat Sea - crosetata din fir lana & acril verzui ca si marea.- 40 lei4. Caciula - bascuta - slouchy hat Rainbow - Ce alt generator de buna dispozitie, veselie si creativitate decat culorile curcubeului! Pe ele le-am prins intr-o bascuta colorata cu un model superb, crosetata din fir 75% lana alb cu rosu, portocaliu, verde, albastru, maro.- 45 lei


 
Recomand spalarea de mana sau la program special pentru lana la temperaturi mici si uscarea sa se faca pe o suprafata plana pentru a se evita deformarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu