duminică, 9 februarie 2014

Martisoare norocoase - pandantiv zodii si pietrele corespunzatoare - 5 lei bucata / REDUSE LA 4 LEI


Pot fi purtate in piept ca martisor sau ca si pandantiv pe o bratara sau lant. Lungime: 25 mm.

1. Berbec - pandantiv bronz cu zodia Berbec cu doua fete (pe spate scrie Courageous) si o piatra specifica zodiei: coral - puternic rol protector, mareste abilitatile intelectuale, reduce sentimentul de frustrare, stimuleaza creativitatea, pasiunea, iubirea si optimismul.

2. Taur - pandantiv argintiu cu zodia Taur cu doua fete (pe spate scrie Increzator) si o piatra specifica zodiei: cuart roz - piatra a iubirii pure; reduce stresul, depresia, resentimentele, furia, gelozia; mareste capacitatea de comunicare si atrage persoane bune in preajma. 

3. Gemeni - pandantiv argintiu cu zodia Taur cu doua fete (pe spate scrie Inteligent) si o piatra specifica zodiei: jad - piatra a linistii si pacii, risipeste energiile negative, aduce noroc si prosperitate si are un puternic rol curativ.

4. Rac - pandantiv argintiu cu zodia Rac cu doua fete (pe spate scrie Visator) si o piatra specifica zodiei: perla - mareste sentimentul de dragoste, respectul de sine si increderea in propria persoana; aduce succes, fericire, dragoste; mareste concentrarea; talisman de prosperitate. Lungime: 25 mm.

5. Leu - pandantiv argintiu cu zodia Leu cu doua fete (pe spate scrie Generos) si o piatra specifica zodiei: agata galben-portocaliu crabfire - stimuleaza talentele interioare ale fiecaruia, curajul, capacitatea de decizie, increderea in sine, claritatea gandirii, concentrarea, bunastarea, creativitatea. In acelasi timp, scade anxietatea, suferinta, sentimentul de singuratate.

6. Fecioara - pandantiv argintiu cu zodia Fecioara cu doua fete (pe spate scrie Practic) si o piatra specifica zodiei: aventurin - este o piatra a norocului, a sperantei; stimuleaza capacitatile mentale, perceptia, creativitatea, independenta; aduce echilibru, pace, inspiratie; recomandata pentru conducatori, consilieri.

7. Balanta - pandantiv argintiu cu zodia Balanta cu doua fete (pe spate scrie Incantator) si o piatra specifica zodiei: cuart roz - piatra a iubirii pure; reduce stresul, depresia, resentimentele, furia, gelozia; mareste capacitatea de comunicare si atrage persoane bune in preajma. 

8. Scorpion - pandantiv argintiu cu zodia Scorpion cu doua fete (pe spate scrie Pasional) si o piatra specifica zodiei: jasper - mama tuturor pietrelor, imbunatateste destinul, una din cele mai puternice pietre protectoare, ajuta la eliberarea de stres si energii negative, este o piatra a artistilor, aduce bucurie si optimism.

9. Sagetator - pandantiv argintiu cu zodia Sagetator cu doua fete (pe spate scrie Optimist) si o piatra specifica zodiei: sodalit - este o piatra a comunicarii, puternic rol protector, protejeaza impotriva energiilor negative, aduce succes in cariera, buna pentru meditatie si rugaciune.

10. Capricorn - pandantiv argintiu cu zodia Capricorn cu doua fete (pe spate scrie Curajos) si o piatra specifica zodiei: jasper - mama tuturor pietrelor, imbunatateste destinul, una din cele mai puternice pietre protectoare, ajuta la eliberarea de stres si energii negative, este o piatra a artistilor, aduce bucurie si optimism.

11. Varsator - pandantiv argintiu cu zodia Varsator cu doua fete (pe spate scrie Prietenos) si o piatra specifica zodiei: lapis lazuli - este o piatra psihica, spirituala; puternic rol protector; este considerata o piatra sacra; stimuleaza vindecarea si atingerea perfectiunii; confera: noroc, eficacitate, randament si sporeste creativitatea si castigurile financiare.

12. Pesti - pandantiv argintiu cu zodia Pesti cu doua fete (pe spate scrie Intuitiv) si o piatra specifica zodiei: jasper - mama tuturor pietrelor, imbunatateste destinul, una din cele mai puternice pietre protectoare, ajuta la eliberarea de stres si energii negative, este o piatra a artistilor, aduce bucurie si optimism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu