joi, 15 august 2013

Colier si cercei statement de ocazie Aripile Verii - VANDUT!

 Ce poate reprezenta gingasia, fragilitatea, puterea, frumusetea dar si renasterea mai bine decat un fluture! Un ocean de culori zboara in jurul nostru in fiecare vara si ne hipnotizeaza. Fluturi ne-au inspirat de-a lungul mileniilor, din frescele egiptene pana la picturile lui Dali, si chiar au fost asociati cu explozia primei bombe atomice in capodopera de arta semnata Damien Hirst!
Am incercat sa prind putin din vibratiile fluturilor in acest colier statement, un colier care arunca pe geam plictiseala dintr-o incapere. Bogat in culori calde care aduc aminte de zilele toride de vara, colierul este realizat din margele de nisip de 2 mm, fluturi filigran bronz si este captusit cu saten negru. Se inchide atat cu funda din panglica saten lila deschis pentru un plus de eleganta, cat si cu lant pentru a evita desfacerea fundei in timpul valsului.

Si ca tinuta sa fie completa am asortat o pereche de cercei ovali din fetru moale portocaliu aprins pe care au fost cusute margele mici ivory si cate un fluture delicat bronz. Cerceii sunt foarte usori (6 g amandoi) si au lungimea de 7,2 cm. 

Acest colier a participat la concursul Fluturi de pe blogul site-ului Crafty si a castigat locul 2!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu