duminică, 18 august 2013

Colier si cercei statement de ocazie Freyja - 138 lei



Scandinavia - taramul corbului lui Odin si al protectorului Thor; taram care a dat nastere unor oameni duri cu o mitologie fascinanta. Tot aici gasim, pe teritoriul Danemarcei,  ghetarul Ilulissat Icefjord care apartine patrimoniului Unesco, si care timp de 250 de ani a fost o sursa importanta de date pentru intelegerea calotei glaciare si a schimbarilor climatice. Privind numeroasele poze ale lui Ilulissat, putem spune ca poate ne aflam chiar la granita cu Niflheim - taramul frigului din mitologia scandinava, tara gigantilor de gheata.
Colierul este o oda adusa zeitei Freyja, zeita a iubirii, sexualitatii, fertilitatii, bogatiei, vrajitoriei, razboiului si mortii.

Este realizat din perle albe, margele de sticla crackle transparente, cristale fatetate clear, albastre cu efect AB, cristale fatetate biconice albastre, bleu si turcoaz, toate cusute pe fetru bleu. Colierul se inchide atat cu funda din panglica saten bleu, cat si cu lant pentru a evita desfacerea fundei in timpul purtarii.
Cerceii sunt realizati din tortite placate cu argint de care au fost agatate chandaliere in forma de camee cu perle albe, margele crackle, cristale lacrima clear si margele sticla bob orez. Lungime - 8.5 cm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu