joi, 15 august 2013

Colier statement de ocazie Rodion`s Mind - INDISPONIBIL


Mintea umana, limpede sau incetosata, este greu de surprins in orice forma de arta. Totusi incerc sa reproduc gandurile lui Rodion (caracterul principal din Crima si Pedeapsa de F. Dostoievski), acele ganduri care vor duce catre moartea Alyonei Ivanona. 

Margelele aluneca dintr-o parte in cealalta, se incovoaie, se rasucesc si se intorc, intocmai ca si gandurile zbuciumate ale lui Rodion in cautarea sa catre motivatia crimei, in motivarea corectitudinii actului prin existenta oamenilor "exceptionali". Diferitele culori ale margelelor subliniaza multitudinea de idei prezentate in Crima si Pedeapsa, si au fost alese sa aiba efect AB (aurora borealis) pentru a reprezenta febra, nebunia si zbuciumul lui Rodion. Margelele rosii atrag atentia asupra crimei infaptuite, iar banutii aurii sunt chiar motivul acestui act. Insasi forma colierului reprezinta complexitatea si unicitatea mintii fiecarui individ.


Colierul se inchide atat cu funda din panglica saten negru, cat si cu lant pentru a evita desfacerea fundei in timpul purtarii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu